Aktyviklis su alavijais Aloe activator

14,30 

Kategorija:

Aktyviklis su alavijais, kuriame yra daugiau nei 98 proc. alavijų želės, vos patekęs ant odos akimirksniu ją atgaivina ir nuramina. Alavijai puikiai tinka jautriai odai, o aktyviklyje esantys kiti svarbūs komponentai, tokie kaip vitaminai A, C ir E, kasdien rūpestingai puoselėja odą. Vertinguosius alavijus papildėme alantoinu, kuris ne tik veiksmingai drėkina, bet ir kartu su alavijais švelnina ir lygina odą.

Aktyviklyje taip pat yra fermentų, aminorūgščių ir polisacharidų, kurie puikiai drėkina. Ši priemonė, kurioje gausu alavijų, paruošia odą kitiems Forever odos priežiūros produktams arba, naudojama pabaigoje, užtvirtina ir sustiprina jų poveikį. Galbūt netrukus ši nauja kasdienio grožio ritualo dalis taps jūsų mėgstamiausia, nes jūs ne tik mėgausitės pačiu procesu, bet ir džiaugsitės švelnesne, gražiau atrodančia oda.

Aktyviklis su alavijais, sukurtas naudoti su mūsų kaukės milteliais, yra pakankamai švelnus visam veidui, net odai apie akis. Naudokite jį atskirai kaip odą drėkinančią ir gaivinančią priemonę, arba pasigaminki.te valomąją kaukę sumaišę jį su mūsų kaukės milteliais

Sudėtis: Aloe Vera želė, alantoinas, Methylisothiazolinonas.

Naudojimas: Aktyviklis su alavijais – universalus produktas, kuris valo ir gaivina. Suvilgykite priemone vatos gabalėlį ir švelniai patepkite ja odą. Norėdami pasigaminti kaukę su alavijais, 1 a. š. kaukės miltelių sumaišykite su 1 a. š. aktyviklio, ir plonu sluoksniu užtepkite kaukę ant švarios odos. Po 20 min. kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 2–3 kartus per savaitę.

Dėmesio: Venkite patekimo į akis. Sudirgus akims, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jei sudirgimas išlieka, nutraukite naudojimą ir pasitarkite su gydytoju.

Aprašymas

TRUMPAI

Valo, ramina ir gaivina

Veiksmingai drėkina ir švelnina odą

Pakankamai švelnus visam veidui, net odai apie akis

Be gliuteno Tinka vegetarams Tinka veganams

 

KIEKIS

130 ml

 

NAUDOJIMAS

Aktyviklis su alavijais – universalus produktas, kuris valo ir gaivina. Suvilgykite priemone vatos gabalėlį ir švelniai valykite juo odą. Norėdami pasigaminti kaukę su alavijais, 1 a. š. kaukės miltelių sumaišykite su 1 a. š. aktyviklio ir plonu sluoksniu užtepkite ant švarios odos. Po 20 min. kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 2–3 kartus per savaitę.

 

SERTIFIKATAI

Etiško elgesio su gyvūnais, TAMT, „Kosher“, „Halal“

 

SUDEDAMOSIOS DALYS

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel/ gel d’aloès ofcinal stabilisé*), 1,2-Hexanediol, Allantoin, Disodium EDTA, Potassium Sorbate.