Forever plant protein™

54,40 

Baltymų mišinys kokteiliui.

Baltymai – pagrindinė organizmo ląstelių statybinė medžiaga. Daug baltymų turinti mityba gali turėti didelės įtakos kūno svorio reguliavimui padėdama kontroliuoti apetitą ir palaikydama raumenų augimą. Norint auginti ir išsaugoti raumenų masę organizmui būtinos aminorūgštys, kurių yra tik baltymuose. Vienoje porcijoje Forever Plant Protein yra 17 gramų baltymų. Tai veganiška augalinių baltymų formulė, kurioje nėra pieno ir sojų.

Skirtingai nuo daugelio augalinės kilmės baltymų, šie baltymai yra skanaus vanilės skonio ir švelnios, nesmulkios tekstūros.Tai ne tik baltymų šaltinis, bet ir puikus užkandis, kurį lengvai paruošite su vandeniu, pienu ar savo mėgstamu augaliniu pieno pakaitalu.

Žirnių ir moliūgų baltymai prisideda prie normalios kaulų funkcijos, raumenų masės augimo ir palaikymo.

Geriausią rezultatą pasieksite derindami šio veiksmingo kokteilio vartojimą su sveika mityba ir reguliaria mankšta.

Aprašymas

• Su Aloe vera sulčių milteliais

• Vanilės skonio

• Pasaldinta stevija

Be pieno

Be sojų

Be gliuteno

Tinka vegetarams

Tinka veganams

KIEKIS Iš viso 15 porcijų.

Grynasis kiekis 390 g

VARTOJIMAS

Du kartus per dieną. Įberkite vieną samtelį miltelių (be kaupo) į 240 ml vandens ar kito gėrimo. Prieš gerdami gerai išmaišykite. Neturėtų būti vartojama kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

SERTIFIKATAI „Kosher“, „Halal“ Veikliosios medžiagos 2 samteliuose (52 g)

Žirnių baltymų izoliatas 26 g

Moliūgų sėklų baltymų milteliai 8 g

Alavijų lapų sulčių milteliai 36 mg

Maistingumo deklaracija100 g / 52 g:100 g produkto 52 g produkto maistingumas maistingumas

Energinė vertė 1610,84 kJ / 385 kcal 836,8 kJ / 200 kcalRiebalai 8,73 g 4,54 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,54 g 1,32 g

Angliavandeniai 16,15 g 8,4 g iš kurių cukrų 1,23 g 0,64 g

Baltymai 65 g 34 g

Druska 2,2 g 1,16 g

Forever Plant Protein™ sudedamosios dalys:

žirnių (lot. Pisum sativum) baltymų izoliatas (59 %), moliūgų (lot. Cucurbita pepo) sėklų baltymų milteliai (26 %), vanilės kvapioji medžiaga, maltodekstrinas, vaisių oligosacharidai, vidutinės grandies trigliceridai, tirštiklis (pupenių derva), kvapioji medžiaga, lipnumą reguliuojanti medžiaga (magnio oksidas), saldiklis (iš stevijos gauti steviolio glikozidai), tikrųjų alavijų (lot. Aloe barbadensis) lapų sulčių milteliai. Alergenai: gali būti grūdų dalelių ir sulfitų.