Forever Focus

89,85 

Kategorija:

Aiškiam mąstymui, dėmesiui ir protinei sveikatai

Mūsų nuolat skubančiame pasaulyje mums nuolat tenka dorotis su daugeliu užduočių. Norint viską įveikti reikia aštraus proto, puikios atminties ir didžiulės koncentracijos. O jei turėtume produktą, kuris padėtų išlaikyti minties aštrumą ir leistų siekti geriausio rezultato? Toks produktas jau yra – Forever Focus.

Forever Focus – pažangus papildas su augalų ekstraktais ir vitaminais, stiprinančiais protinę sveikatą. Jo sudėtyje yra ingrediento „Cognizin“** – kliniškai ištirtos citikolino formos; citikolino natūraliai aptinkama smegenyse, ir jis padeda palaikyti pažintinę funkciją, dėmesį ir koncentraciją. Tačiau dėl amžiaus, mitybos ypatumų ar kitų veiksnių jūsų organizmas gali gaminti nepakankamai šios svarbios maisto medžiagos. Forever Focus aprūpina citikolinu, padėdamas užpildyti šias spragas.

Papildo sudėtyje taip pat yra mėlynžiedžių taškuonių – tradicinėje ajurvedos medicinoje naudojamų žolelių, kurios pasižymi adaptogeninėmis savybėmis ir stimuliuoja dėmesį bei atmintį. Adaptogenai – augalai, kurie, kaip manoma, padeda organizmui prisitaikyti prie streso bei apsisaugoti nuo neigiamo jo poveikio. O vitaminai B12 ir B6 žinomi dėl savo gebėjimo padėti mažinti nuovargį.

Kas turėtų vartoti Forever Focus? Sunku sugalvoti ką nors, kam šis puikus smegenų veiklą skatinančių ingredientų kompleksas nebūtų naudingas. Daug besimokantiems studentams jis padės išlaikyti dėmesį ir koncentraciją bei aprūpins smegenis energija. Sportininkams jis patiks todėl, kad tai – saugus būdas palaikyti dėmesį ir ištvermę intensyviai treniruojantis.

Įvairių sričių profesionalai gali vartoti Forever Focus norėdami padidinti darbingumą, nes jo sudėtyje yra koncentraciją ir atmintį palaikančių ingredientų. Šis pažangus produktas gali būti naudingas ir suaugusiems žmonėms bei aktyviems senjorams, kuriems jis gali padėti palaikyti dėmesį, pažintinę funkciją bei išsaugoti minties aštrumą.

Jei norite produktyviai išnaudoti dieną, papildykite savo mitybą Forever Focus, kad liktumėte žvalūs ir susikaupę.

Aprašymas

• Su „Cognizin“ – kliniškai ištirta citikolino forma

• Padeda išsaugoti aiškų mąstymą

• Padeda išsaugoti minčių nuoseklumą

• Padeda stiprinti dėmesį ir koncentraciją

• Aprūpina medžiagomis, palaikančiomis dėmesį ir smegenų energiją

• Palaiko pažintinę funkciją

• Palaiko smegenų DNR sintezę ir atkūrimą

KIEKIS 120 kapsulių

VARTOJIMAS Gerkite po keturias kapsules kasdien valgio metu. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, nevartokite papildo prieš miegą.

SERTIFIKATAI „Kosher“, „Halal“

Maistinė vertė

Dienos dozė: 4 kapsulės

Porcijų pakuotėje: 30

Kiekis 4 kapsulėse RMV*, %

Pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas) 3 mg 50

Vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas) 0,5 mg 36

Vitaminas B12 (cianokobalaminas) 2,5 μg 100

Cinkas (cinko bisglicinatas) 6 mg 60

L-tirozinas 300 mg –

Citicolinas 250 mg –

Rausvosios rodiolės šaknies ekstraktas 200 mg –

Mėlynžiedės taškuonės žolelių ekstraktas 320 mg –

Kininio arbatmedžio lapų ekstraktas 400 mg –

Ginkmedžio lapų ekstraktas 24 mg –

Vitaminas B12 (cianokobalaminas) 500 μg 20000%

Guaranos** sėklų ekstraktas 54,5 mg –

* Referencinė maistinė vertė

** Sudėtyje yra kofeino (50 mg paros dozėje)

KITOS SUDEDAMOSIOS DALYS Hidroksipropilmetilceliuliozė, karageninas, kalio chloridas, silicio dioksidas, magnio stearatas.